Finnair alennuskoodi

Kotimainen lentoyhtiö Finnair tarjoaa kattavan valikoiman reittivaihtoehtoja, edulliset hinnat ja laadukkaan palvelun. Nouda Finnair alennuskoodi kun suunnittelet seuraavaa matkaasi. Finnair tarjoaa hyvät lentoyhteydet Helsingistä ympäri maailamaa, Finnair lentää myös Tukholmasta sekä Göteborgista. Alennuskoodia.fi sivulta löydät ajankohtaisimmat tarjoukset ja kampanjat. Finnairilla on tarjolla on päivittäin suuri määrä lentoja hyvien aikataulujen kera. Lennät joustavasti ja edullisesti Helsingistä mm. Aasiaan, Eurooppaan, USA kuten New Yorkiin sekä moneen kotimaan kohteesee. Valitse Finnair kun haluat säästää aikaa sekä rahaa, etenkin hyödyntämällä tarjoukset ja edut varatessasi, saat vielä edullisemman hinnan lennoillesi!

Ajankohtaiset Finnair alennuskoodit ja alennukset June 2019

Päättyneet tarjoukset

10%

Finnair alennuskoodi - Tax Free ennakkotilaukset 10% alennus hintaan

Ehdot: Finnair.fi verkkokaupassa tilaat Tax Free tuotteet ennakkoon 10% alennus hintaan, tee löytöjä!  

Ehdot: Finnair.fi verkkokaupassa tilaat Tax Free tuotteet ennakkoon 10% alennus hintaan, tee löytöjä!

A350
10%

Finnair Plus kampanja : kesäale tuotteet 10% lisäalennus Plus shopissa !

Ehdot: Tilaa tuotteet edulliseen hintaan Finnair Plus shopista, saa ALE tuotteisiin lisäalennus  

Ehdot: Tilaa tuotteet edulliseen hintaan Finnair Plus shopista, saa ALE tuotteisiin lisäalennus

EXTRA10

Lisätietoja: Finnair

Finnair alennuskoodi - Edulliset lennot ympäri maailmaa!

Finnair on kotimainen lentoyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen miellyttävän lentoelämyksen mahdollisimman edulliseen hintaan. Kotimaan kohteisiin kuten Kittilä, Ivalo, Oulu, Tampere ja Rovaniemi lennät edullisesti ympäri vuoden. Kohdevalikoimaan kuuluvat myös kohteet Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa, jonne lennät jopa suorin lennoin Helsingistä. Käyttämällä Alennuskoodia.fi sivulta noutamasi Finnair kampanjakoodin varatessasi lentoliput, vuokra-auto tai hotelli, säästät rahaa. Voit myös liittyä Finnar Plus ohjelmaan joka kerryttää jopa ilmaisia lentoja! Kuumia äkkilähtöjä ja rantaloma tarjouksia löydät Apollomatkat alennuskoodi sivustolta. Hotellitarjoukset ympäri maailmaan voit tarkastaa puolestaan Hotels.com alennuskoodi sivustolta.

Kuinka Finnair alennuskoodi aktivoidaan?

1. Valikoi haluamasi matka ja matkan ajankohta sekä siirry kassalle
2. Syötä noutamasi koodi tai kanta-asiakasnumero sille merkittyyn kenttään
3. Nauti tarjoushintaisista matkoista!

Lentäviä lähtöjä alk. 59€ - Finnair Light lentolippu

Finnairilla eivät hinnat päätä huimaa, löydät lentäviä tarjouksia jopa alle sadan euron. Varaa esim. Finnair Light lentolippu ja säästä matkatavaroiden hinta! Lennä kätevästi kotimaan sisällä tai Euroopan suurkaupunkeihin tai jopa Asiaan ja USA edullisin hinnoin. Finnairin etuna on Helsingin, eli kotikentä hyvä sijainti kaukokohteisiin, joka mahdollistaa suorat lennot mm. New Yorkiin ja Kiinan eri kohteisiin. Näin hinnatkin pysyvät kurissa ja Lentoyhtiö pystyy tarjoamaan tarjoushintaisa lentoja ympäri vuoden! Hotelleja Suomessa, tarjouksia löydät Hotellimaailma alennuskoodi sivustolta.

Sinivalkoinen lentoyhtiö - Edullisesti lähelle & kauas

Lentokone- ja matkatoimistokonserni Finnair on yksi maailman vanhimmista yhä toimivista lentoyhtiöistä. Yhtiö perustettiin vuonna 1923. Finnairin lennot Helsingistä Kööpenhaminan ja Amsterdamin kautta New Yorkiin alkoivat vuonna 1969. Vuodesta 2006 käynnistyivät lennot Edinburghiin, Krakovaan, Kiovaan ja Toscanaan. Myöhemmin alkoivat lennot Geneveen. Vuodesta 2007 reittivalikoimaan palasi Portugalin pääkaupunki Lissabon, ja huhtikuussa avattiin reitti Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan sekä Puolan suurkaupunkiin Gdanskiin. Finnair lentää reittilentoja yhteentoista kaukokohteeseen Tokioon, Osakaan ja Nagoyaan Japanissa, Pekingiin, Shanghaihin, Kantoniin ja Hongkongiin Kiinassa, Bangkokiin Thaimaassa, Delhiin ja Mumbaihin Intiassa sekä New Yorkiin Yhdysvalloissa. Aasian reiteille yhtiöllä on tukenaan erityisesti Suomen maantieteellisesti edullinen asema - lyhyimmät reitit Euroopasta Kaukoitään kulkevat Helsingin kautta. Finnairin Plus jäsenenä voit myös kerätä lentopisteitä ja saada tuntuvia bonuksia mm. ilmaisia lentoja lahjaksi!

finnair alennuskoodi