Finnlines alennuskoodi

Finnlines on yksi Pohjois-Euroopa suurimmista laivamatkan järjestäjistä, joka tarjoaa risteilyjä ja reittimatkoja Saksan, Ruotsin ja Ahvenanmaan satamiin. Nouda heti käyttöösi ajankohtaisin ja juuri sinulle sopivin Finnlines alennuskoodi ja varaa reittimatkat edullisemmin. Alennuskoodia.fi kampanjasivusto kerää käyttöösi kaikki kampanjat ja tarjouskoodit, joita hyödyntämällä saat alennusta Finnlines matkoista. Käytä voimassaoleva kampanja kun haluat varata Finnlines matkat mahdollisimman edulliseen hintaan ja säästä rahaa. Varaa lomasi jo tänään!

Ajankohtaiset Finnlines alennuskoodit ja alennukset June 2020

Päättyneet tarjoukset

$

Helsinki - Travemünde alk. 299€ / suunta, valikoidut lähdöt - Finnlines.fi

Ehdot: Katso tarjous ehdot ja varaa edullinen laivamatka, rajoitettu saatavuus & valikoidut päivät  

Ehdot: Katso tarjous ehdot ja varaa edullinen laivamatka, rajoitettu saatavuus & valikoidut päivät

SEA
$

Ahvenanmaa alkaen 49€ sis. 2 aikuista, auto + buffetateriat - Finnlines.fi

Ehdot: Ahvenanmaalle Naantalista 2 aikuista, henkilöauto tai pakettiauto + buffet alk. hintaan 49€  

Ehdot: Ahvenanmaalle Naantalista 2 aikuista, henkilöauto tai pakettiauto + buffet alk. hintaan 49€

EAGLE

Lisätietoja: Finnlines

Finnlines alennuskoodi - 40% alennus valikoidut laivamatkat

Käytä Finnlines tarjouskoodi ja säästä rahaa varatessasi laivamatkat. Risteilyt, laivamatkat ja autopaketit edullisin hinnoin käyttämällä Finnlines tarjoukset ja kampanjat hyväksesi. Lähde vaikkapa Saksaan autolomalle ja matkusta edullisesti laivalla Saksan rannikolle Suomesta. Finnlinesin laivat ovat laadukkaita ja löydät kaikki tarvitsemasi palvelut matkasi aikana. Hyödynnä siis ajankohtainen alennus ja varaa matkasi edullisesti verkkokaupasta!

Kuinka Finnlines tarjouskoodi aktivoidaan?

1. Valitse haluamasi matka ja siirry varaukseen
2. Siirry kohtaan "Kampanjat" ja syötä noutamasi koodi kenttään "Tarjouskoodi"
3. Täytä varaus loppuun asti ja alennuksesi aktivoituu!

Suomesta Saksaan, Ruotsiin & Ahvenanmaalle edullisesti!

Finnlines tarjoaa monia etuja Suomi-Saksa laivareitille. Esimerkiksi Rostock autopaketteihin sisältyvät myös buffetateriat ja moottoripyöräryhmät saavat 20% alennuksen Helsinki-Travemunde reitillä. Tarkasta vaihtuvat tarjoukset ja kamapanjat Alennuskoodia.fi sivustolta ennenkuin varaat laivamatkan. Lähde autolomalle Eurooppaan kätevästi ja edullisesti Saksan kautta! Parhaat hotellitarjoukset lomallesi ympäri maailmaa löydät Hotels.com alennuksoodi sivustolta.

Ympäristöystävälliset laivamatkat luotettavilla aluksilla

Vuonna 2010 kaikki Finnlinesin ropax- ja roro-laivat sisällytettiin LRQA:n myöntämään ympäristösertifikaattiin. Kaikki alukset on sertifioitu kansainvälisen turvallisuusjohtamissäännöstön mukaisesti. Lisäksi kaikki laivat ja satamarakenteet täyttävät myös kansainvälisen ISPS-turvasäännöstön asettamat vaatimukset. Yhtiö on osa italialaista Grimaldi-konsernia, joka on maailman suurin rahti- ja matkustajaliikennettä harjoittava konserni Euroopassa.  Yhtiöllä on tytäryhtiöt Saksassa, Venäjällä, Puolassa, Belgiassa, Englannissa ja Tanskassa sekä Luxemburgissa että Ruotsissa, lisäksi yhtiö tarjoaa satamapalveluja Suomessa Helsingin, Turun ja Kotkan satamissa. Varaa lomasi helposti ja edullisesöti Finnlines onlinekaupassa! Jos etsit samalla edullisia lentotarjouksia, kuumimmat kampanjahinnat voit noutaa Ebookers alennuskoodi sivustolta. Risteilyt Viroon ja Ruotsiin puolestaan löydät Tallink Silja Line alennuskoodi sivustolta.

risteilyt reittimatkat