Halens tarjouskoodi

Halens verkkokaupasta löydät kaikkea mitä ikinä tarvitsetkin – niin muotivaatteet, kengät, mukavat lastenvaatteet, kodintekstiilit kuin kodinsisustus kuuluvat Halensin tarjontaan. Käytä myös Halens tarjouskoodi, jolla saat tarjoukset ja alennukset Halensin koko valikoimasta. Lisäksi voit saada toimituksen postikuluitta. Nauti shoppailusta Halensilla alennuskoodien avulla! Tarkista kaikki mahdolliset kampanjat ennen kuin teet ostoksia Halensilta. Varmista, ettei sinulta jää käyttämättä hyvä Halens tarjouskoodi, jonka saat meiltä. Älä jää paitsi mahdollisuudesta saada alennusta tilatessasi vaatteet, kodin tekstiilit, elektroniikka ja muut tuotteet. Halens tarjoaa suuren valikoiman muotia, kodintekstiilejä, kodin pienkoneita, sekä huonekaluja, asusteita ja paljon muuta. Osta vaatteita 25% tai 10 euron alennuksella käyttämällä Halens alennuskoodi.

 

 

Ajankohtaiset Halens December 2014 alennuskoodit

Päättyneet tarjoukset

10%

Halens alennuskoodi - Lasten vaatteet, 10% ale

 

Näytä koodi ja avaa sivu
6700
24%

Halens tarjouskoodi: yöasut ja oloasut

 

Näytä koodi ja avaa sivu
6050

Lisätietoja: Halens

Halens tarjouskoodi  - 25% tai 10 euron alennusta

Säästä rahaa onlineostoksista hyödyntämällä kampanjoita ja tarjouksia. Täällä esittelemme ajankohtaisia tarjouskoodeja, joita voit käyttää Halens.fi:ssä. Suuresta valikoimasta valitset muotia, kodin sisustusta, elektroniikkaa sekä muita tuotteita kotoa käsin. Hyödynnä ale-kampanjat, jotta saat alennetun hinnan muodista koko perheelle. Saa 25% ale tai jopa 10 euron alennus hyödyntämällä Halens tarjouskoodi meidän kauttamme. Säästä myös jopa 50% valikoiduista tuotteista outletissa.

Jopa 50% alennusta sadoista vaatteista Halens outlet-osastolla

Tee löytöjä valikoitujen muotivaatteiden seasta Halens alennusmyynnistä. Outletissa on yli 600 vaatetta ja muita tuotteita, joista saat jopa 50% alennusta. Osta vaatteita, kenkiä, kodin elektroniikkaa ja huonekaluja sekä säästä 50% loppusummasta. Yhdistä alennusmyynti ilmaiseen toimitukseen.

Miten Halens alennus käytetään?

1.  Laita mekot, topit, shortsit, kengät ja muut haluamasi tuotteet ostoskoriin

2.  Mene kassalle

3. Sivun vasemmassa kentässä on tarjouskoodille varattu kenttä, jonka vieressä lukee "tarjouskoodi"

4.  Syötä koodisi ja klikkaa "ok"

5. Alennus on nyt aktivoitu ja voit nauttia edullisista muotiostoksista!

Halens.fi tarjoaa muotivaatteita ja kodin sisustusta edullisin hinnoin

Halens.fi:n suuressa valikoimassa on vaatteita ja kenkiä koko perheelle edullisin hinnoin. Verkkokaupassa on myös tuotteita kotiin, kuten huonekaluja, treenituotteita, elektroniikkaa sekä monenlaista muuta tarpeellista tavaraa. Muotiosastolta löydät naisten, miesten ja lasten vaatteita. Halens myy ainoastaan laadukkaita vaatteita, niin että voit aina olla tyytyväinen ostoksiin. Halens on yksi Suomen suurimmista onlinekaupoista muodin alalla. Liike palvelee vuosittain tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka voivat tilata muotivaatteita, koti&sisustus -tuotteita, elektroniikkaa ja muita tuotteita kotiin muutamalla klikkauksella.