Naantali Spa alennuskoodi

Naantali on tunnettu kylpykaupunki ja siellä sijaitseva Naantali Spa on listattu maailman 100 parhaan kylpylän joukkoon. Nouda Naantali Spa alennuskoodi ja varaa rentouttava kylpyläloma edullisesti. Naantalin ensimmäinen kylpylä avattiin jo vuonna 1863 Kalevanniemelle, siitä lähtien alue on tullut tunnetuksi kylpyläkohteeksi. Naantalin kylpylään voit tulla joko lyhyempään päivähemmotteluun tai jopa viikon virkistyslomalle. Naantali Spassa nautit ainutlaatuisista kauneus- ja vartalohoidoista sekä saunoista ja rentouttavista kylvyistä. Piristy, rentoudu ja virkisty Naantali Spassa! Alennuskoodia.fi tarjoaa Naantali Span kampanjakoodin, edut ja alennukset, jotta voit vierailla Naantalin Kylpylässä mahdollisimman edullisesti. Hae alennuskoodi ennen kuin varaat vierailusi upeaan Naantalin Span hemmotteluun!

Ajankohtaiset Naantali Spa alennuskoodit ja alennukset December 2018

Lisätietoja: Naantali Spa

Naantali Spa alennuskoodi antaa 20€ alennusta kylpylälomasta

Hae uusi Naantali Spa kampanjakoodi käyttöösi meiltä, ja saa jopa 20 euron alennus kylpylälomasta, perhepaketista tai spa-hoidosta. Nauti ja rentoudu Naantali Spa saunassa, uima-altaassa tai huolehdi vartalostasi kuntosalilla. Naantali Spa tarjoaa myös hierontaa, jalkahoitoa sekä hyviä aterioita, jokaiselle jotain! Käyttämällä Naantali Spa alennuskoodin, saat lisäalennusta! Jos kuitenkin haaveilet aurinkolomasta, niin suosittlemme sinua vierailemaan Lomamatkat alennuskoodi sivustolla, josta löydät ajankohtaisimmat tarjoukset ja edut.

Kuinka Naantali Spa kampanjatunnus käytetään?

1. Valitse kylpyläloma, spa-paketti tai jokin muu tuote
2. Siirry varaukseen ja etsi kenttä "Kirjoita kampanjatunnus"
3. Kirjoita noutamasi tunnus tähän kenttään ja nauti saamastasi alennuksesta

Yllätä ystäväsi, puolisosi tai perheesi rentouttavalla lomalla!

Osta edullinen spa paketti ystävällesi tai mukava ravintolailta koko perheelle, säästät rahaa hyödyntämällä edut. Naantali Spa on lomakeidas kaikille, vanhemmille, nuorille ja lapsille. Rentoudu Naantali Spa kylpylässä, löydät kaiken mitä tarvitset ympäri vuoden - kokouksiin, tanssi-iltaan, golflomaan sekä hemmotteluun.

Naantalin kylpylä alennus

Sauna, spa ja kylpyläloma koko perheelle edullisesti

Naantali Spa sijaitsee Naantalin kauniilla rannikolla ja haluaa antaa sinulle aikaa rauhoittua ja nauttia elämästä. Naantali Spa on suuri kylpylä- ja kokoushotelli, joka kuuluu suomalaiseen vuonna 1984 perustettuun Sunborn yritysryhmään. Naantali Kylpylä on arvostetun Royal Spas of Europe -yhteisön jäsen. Yhteisöön on valittu Euroopan parhaat kylpykohteet, esimerkiksi Marienbad Tsekissä, Espanjan Archen ja Baden-Baden Saksassa. Yhteistä kohteille ovat kuninkaalliset perinteet. Vuosisatojen saatossa keisarit, kuninkaat ja valtionpäämiehet ovat vierailleet kylpylöissä ja tehneet niistä maailmakuuluja. Naantalin Kylpylän kokous- ja lomakeskukseen kuuluu suuri hotelli sekä sen viereen telakoitu hotellilaiva Sunborn Yacht. Naantalin Kylpylässä on 6 ravintolaa, Suomen ensimmäinen Café Mövenpick, viinikabinetti sekä 3 baaria. Tule ja ihastu! Hotelleja alennettuun hintaan etsiville Hotels.com alennuskoodi sivusto on oiva paikka löytää tämän hetkiset parhaat tarjoukset. Jos suuntaat kauemmaksi lomalle ja etsit myös edullisia lentoja, löydät tarjoukset aina ensimmäisenä Ebookers alennuskoodi sivustolta!