Sembo alennuskoodi

Sembo.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden koota omia tarpeitasi vastaava matka. Nouda ajankohtainen Sembo alennuskoodi ja säästät matkavarauksessasi selvää rahaa. Valikoi yli 50 000 hotellin joukosta sopiva majoitus, tai varaa lomahuoneisto tai lomatalo yli sadasta eri maasta. Sembon kautta varaat niin pakettimatkat kuin pelkät lennot ja hotellihuoneet. Löydät uusimman tarjouksen, kampanjan tai alennuksen osoitteesta Alennuskoodia.fi, näitä etuja hyödyntämällä matkasi hinta pienenee. Sembolla on myös “Edullisin hinta -takuu”, jos löydät saman majoituksen jostain muualta halvempaan hintaan, saat hintaerotuksen takaisin. Luottettava matkakauppasi verkossa!

Ajankohtaiset Sembo alennuskoodit ja alennukset December 2018

Päättyneet tarjoukset

50€

Sembo kesälomat - 50€ alennuskoodi lomahuoneisto heinäkuun äkkilähdöt

Ehdot: Varaa lomahuoneisto, hotellimajoitus, lomakoti väh. 500€ ja saa 50€ alennus! Rajoitettu aika!  

Ehdot: Varaa lomahuoneisto, hotellimajoitus, lomakoti väh. 500€ ja saa 50€ alennus! Rajoitettu aika!

Kesä15

Lisätietoja: Sembo

Sembo alennuskoodi - Rahanarvoisia etuja lomaasi!

Sembo tarjouskoodilla varaat edulliset laskettelumatkat, rantalomat, kaupunkilomat, lennot, hotellit ympäri maailmaa. Noutamalla kausittain vaihtuvan koodin Alennuskoodia.fi sivustolta säästät matkasi hinnassa jopa 20%-50%. Jos olet varaamassa pelkkää hotellia tai loma-asuntoa, niin saat parhaan hinnan takuun ja varaat siis aina edullimmalla hinnalla. Sembon välittämät hotellit ovat tuotepäälliköiden testaamia ja tarkastamia, joten kuvauksiin voi luottaa eikä hotellin laadukkuudesta tarvitse kantaa huolta! Etsitkö samalla lomaluettavaa? Tarjouksia elektronisille kirjoille ja laitteille löydät eLibris alennuskoodi sivulta. Parhaat lethitarjoukset noudat puolestaan Lehtikuningas alennuskoodi sivustolta.

Kuinka Sembo tarjouskoodi aktivoidaan?

1. Valitse haluamasi lennot, hotelli tai pakettimatka ja siirry varaukseen
2. Klikkaa tekstiä "Minulla on tarjouskoodi" ja noutamasi koodi avautuvaan kenttään
3. Valitse lopuksi "Laske hinta uudelleen" ja alennuksesi aktivoituu

alennuskoodit sembo

Nopean varaajan etu jopa 50% normaali majoitus hinta

Sembo tarjoaa matkapaketteja edullisin hinnoin, matkakohteiden määrä on valtava mm. suosikkikohteet Euroopan suurkaupungeissa, aurinkolomat niin lähellä kuin kaukana sekä teemalomat esim. huvipuistoon tai muuhuun huikeaan elämyskohteeseen. Jos teet varauksesi hyvissä ajoin, voit saada matkasi lähes puoleen hintaan. Ei siis kannata jättää ostopäätöstä viimetinkaan vaan varata heti tarjousten tultua ja säästää rahaa!

Edullisimman hinnan takuu majoitukseen!

Sembo haluaa tarjota lomasi majoituksen markkinoiden parhaaseen hintaan, ns. "Edullisin Hinta -takuu" tarkoittaa sitä että jos satut löytämään saman majoituksen edullisemmin toisaalta, maksetaan sinulle hintaerotuksen verran takaisin. Majoituksen tulee luonnollisesti olla varattavissa samalla ajankohdalle. Sembo käyttää myös omaa laatutakuu järjestelmää. Sembon tuotepäälliköt ovat tarkkaan tarkastaneet hotellit, sekä ne on luokiteltu mm. palveluiden, tason ja sijainnin mukaan, joten voit olla varma valinnastasi! Kuumia äkkilähtöjä löydät myös Apollomatkat alennuskoodi sivustolta.