Sonera alennuskoodi

Hanki puheliittymät, nettiyhteydet, TV ja viihde tai laajakaista eullisesti Sonera.fi verkkokaupasta. Nouda käyttöösi uusin Sonera alennuskoodi jota käyttämällä säästät huomattavasti rahaa. Sonera tarjoaa sekä kiinteän verkon että liikkuvan laajakaistan tietoliikennepalvelut sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille. Soneralla on lähes aina meneillään tarjouskampanjoita ja alennuksia, Alennuskoodia.fi sivustolta näet ajankohtaiset tarjoukset aina ensimmäisenä. Soita tai surffaa edullisemmin!

Ajankohtaiset Sonera alennuskoodit ja alennukset December 2018

Päättyneet tarjoukset

$

Sonera kampanjatarjous - Kokeile valokuitunetti 0€, internet liittymät

Ehdot: Tutustu 3kk ilmaiseksi Sonera valokuitu laajakaista, internet, liittymät, PC & mobiili  

Ehdot: Tutustu 3kk ilmaiseksi Sonera valokuitu laajakaista, internet, liittymät, PC & mobiili

Linkin kautta

Lisätietoja: Sonera

Sonera alennuskoodi - Kiinteä netti kotiin alk. 9,90€/kk

Hanki kiinteä laajakaista kotiin ja hyödynnä Sonera alennuskoodi, nyt alkaen vain 9,90 euroa / kk. Soneralta löydät myös muut nettiyhteydet ja laajakaistatarjoukset. Hanki myös liikkuva netti tehokkaalla 4G yhteydellä sekä Spotify Premium -musiikkipalvelu ilmaiseksi 6 kk ajan! Soneralta voit myös tilata elektroniikkatuotteet, kuten älypuhelimet ja tabletit. Osta esim. iPhone 5C 8GB vain 14,87 €/kk. Tai miltä kuulostaisi suosittu Samsgun Galaxy Tab 3 kristallinkirkkaalla kuvalla? Käytä verkkokaupan tarjoukset eduksesi ja säästä selvää rahaa! Tietokoneet ja puhelimet tarjoushinnoin löydät myös Gigantti alennuskoodi sivustolta.

Kuinka Sonera alennuskoodi aktivoidaan?

1. Valitse haluamasi liittymä, puhelin, puhepaketti tai muu tuote
2. Siirry tilaukseen ja käytä alennuskoodi sille merkityssä kohdassa
3. Usein alennus on laskettu jo valmiiksi, eikä alennuskoodi ole välttämätön

Jopa 15% alennusta nuorille ja monia muita kampanjoita!

Jos olet 18-25 -vuotias, niin voit saada valikoitujen Sopiva-pakettien ja Liikkuva Netti 4G -pakettien kuukausihinnasta jopa 15 % alennusta. Kun olet vaihtamassa liittymää, niin muista aina Soneran alennukset nuorille käyttäjille!

laajakaista alennus

Huippunopea netti, edulliset liittymät ja mobiilipalvelut

Sonera on osa TeliaSoneran konsernia, Suomessa Sonera työllistää 4700 henkeä. Konsernin johtaja on ruotsalainen Lars Nyberg, ja yrityksen pääkontttori sijaitsee Tukholmassa. TeliaSonera on ylikansallinen teleoperaattori, joka syntyi ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Molemmilla yhtiöillä on historia kansallisina puhelinoperaattoreina. Molemmat ovat julkisia osakeyhtiöitä. TeliaSoneran kotipaikka on Tukholma, sillä Ruotsin valtio on yhtiön suurin yksittäinen osakkeenomistaja. TeliaSoneran osakkeet noteerataan Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Soneran verkkokaupasta hankit niin liittymät, puhepaketit, laajakaistat kuin elektroniikkalaitteet, kuten tabletit ja puhelimet! Etsitkö myös musiikkia, pelejä tai elokuvatarjouksia, suosittelemme sinua vierailemaan suositulla CDON alennuskoodia sivustolla ja noutamaan parhaat tarjoukset tuotteille. Huippumuotia alennettuun hintaan puolestaan tarjoaa Brandos alennuskoodi, tutustu ja tilaa!