Stadium alennuskoodi

Stadium verkkokaupasta tilaat hyvin muotoillut ja toiminnalliset vaatteet kunkin sesongin urheilulajeihin. Nouda Stadium alennuskoodi ja shoppaile trendikkäät urheiluvaatteet ja välineet edullisemmin. Verkkokaupasta löydät mm. lasketteluvaatteet, hiihtovaatteet, lumilautailuvaatteet, uima-asut, jumppavaatteet, golfvaatteet, juoksuvaatteet sekä alusasut, fleecepaidat, pipot ja käsineet. Verkkokaupassa on vaihtuva valikoima kauden mukaan ja löydät edulliset vaatteet ja asusteet säähän kuin säähän. Valikoimassa suosikkimerkit mm. Nike, Adidas, Puma, Peak Performace sekä Salomon. Alennuskoodia.fi sivustolta löydät helposti Stadiumin alennukset, tarjoukset ja kampanjat, joita hyödyntämällä säästät suuria summia rahaa!

Ajankohtaiset Stadium alennuskoodit ja alennukset April 2019

Päättyneet tarjoukset

10%

Stadium alennuskoodi - Tilaa vaatteet, kengät & asusteet, saa 10% alennus

Ehdot: Tilaa tuotteet verkkokaupan valikoimasta ja saa 10% alennuskoodi, urheilu & vapaa-aika  

Ehdot: Tilaa tuotteet verkkokaupan valikoimasta ja saa 10% alennuskoodi, urheilu & vapaa-aika

20€

Stadium alennuskoodi - Tilaa tuotteet 70€ saa 20€ alennus, online offer !

Ehdot: Tilaa tuotteet verkossa ja saa 20€ alennus kun tilauksen arvo väh. 70€, katso kaikki tarjoukset  

Ehdot: Tilaa tuotteet verkossa ja saa 20€ alennus kun tilauksen arvo väh. 70€, katso kaikki tarjoukset

Linkin kautta

Lisätietoja: Stadium

Stadium alennuskoodi - 25% alennus valikoidut tuotteet

Nouda ajankohtainen Stadium tarjouskoodi ja tilaat urheilu ja ulkoiluvaatteet jopa 25% alennus. Suuressa valikoimassa vaatteet ja asusteet naisille, miehille ja lapsille, myös kengät ja välineet moneen lajiin ja makuun. Tilaa edulliset treenivaatteet Stadiumin trendikkäästä verkkokaupasta, merkit mm. Nike, Adidas, Peak Performance, Puma ja monet muut laadukkaat merkit. Käytä hyödyksesi alennus, tarjous tai voimassa oleva kampanja kun shoppailet verkkokaupassa, niin säästät rahaa!

Kuinka Stadium tarjouskoodi aktivoidaan?

1. Vie valitsemasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle
2. Kassalla näet "Tarjouskoodi" kentän, jonne lisäät noutamasi koodin
3. Lopukse valitse "Käytä koodi" ja alennuksesi aktivoituu

Löytönurkasta trendikkäät vaatteet & asusteet jopa 70% alennus

Kun tilaat urheilu tai vapaa-ajan vaatteita itsellesi tai perheellesi, muista vierailla kattavassa löytönurkassa, jossa alennukset ovat jopa 70% normaalihinnoista. Talvivaatteiden ja urheiluvaatteiden lisäksi löydät myös kengät, asusteet ja urheiluvälineet alennettuun hintaan. Jos sinulla on käytössäsi lisäalennus, voit tilata alennustuotteet jopa vieläkin edullisemmin. Tarkasta siis Alennuskoodia.fi kampanjasivustolta aina ajankohtaisimmat tarjouskampanjat, joilla säästät suuria summia rahaa! Voimaa treeniin, apua palautumiseen, sekä muita mahtavia kampanjatarjouksia lisäravinteista sekä muista terveystuotteista löydät Mass.fi alennuskoodi sivustolta. Kauneutta ja kosmetiikkatuotteita alennetuin hinnoin puolestaan Feelunique alennuskoodi sivustolta.

urheilu vaatteet kengät

Urheilua ja urheilumuotia edulliseen hintaan!

Stadium on Ruotsin suurin urheilun liikeketju, joka myy urheiluvaatteita ja urheilutarvikkeita Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Kaikki alkoi Norrköpingissä, Ruotsissa vuonna 1974, kun Ulf Eklöf pyöritti pientä Spiralen Sport myymälää. Muutama vuosi myöhemmin Ulfin veli tuli mukaan yritykseen ja vähitellen pieni myymälä kasvoi suureksi tavarataloksi. Spiralen Sport oli 1980-luvun alussa Ruotsin suurin urheilumyymälä, joka v. 1984 Los Angelesin olympialaisten innoittamana muutti nimensä Stadiumiksi ja lähti vielä suurempaan kasvuun. 10 vuotta tämän jälkeen Stadium tuli Suomeen, ensimmäinen liike avattiin Forumissa, Helsingin keskustassa. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja tilaa treenivaatteesi Stadiumin suuresta verkkokaupasta edulliseen hintaan! Jos etsit samalla muotia verkossa arkeen ja juhlaan, suosittelemme sinua vierailemaan Nelly alennuskoodi sivustolla saadaksesi parhaat tarjoukset käyttöösi.