Zalando etukoodi, etukuponki

Zalando GMBH on rekisteröity Berliinissä, Saksassa. Zalando on verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteet naisille, miehille ja lapsille sekä asusteet, kuten kengät ja laukut. Zalando haluaa tarjota asiakkailleen miellyttävän ja joustavan ostoskokemuksen verkossa. Zalandon verkkokaupasta löydät lisäksi myös kodintekstiilit, lamput, kodinkoneet ja kodinkoristeet y.m.

 

Alennuskoodia.fi sivuston käyttäjillä on mahdollisuus saada Zalandon verkkokaupassa 10% alennusta tilauksen yhteydessä käyttämällä meiltä saatava Zalando etukoodi! Zalandolla tekemäsi tilauksen loppusumma ei vaikuta toimituskuluihin – toimitus on aina ilmainen! Kenkien ja vaatteiden kokomerkinnät vaihtelevat toisinaan, mutta Zalandolle voit palauttaa tuotteet maksutta, mikäli et ole tyytyväinen.

 

Zalando verkkokapassa on lukuisia tuotemerkkejä, kuten Vila, Vero Moda, Esprit ja Guess sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä, kuten Michael Kors tai Desigual. Zalandosta tilaat myös harvinaisemmat brändit kuten See by Chloé, Moschino CheapAndChic tai Just Cavalli, joita voi olla vaikea löytää muualta.

 

Säästä 10%, kun teet tilaat Zalando verkkokaupasta muotivaatteita, kenkiä, kodintekstiilejä, kodinkoristeita ja muita tuotteita – käytä aina Alennuskoodia.fi sivustolla esitellyt tarjoukset klikkaamalla vihreää nappia kampanja-sivustolla. Jos meillä ei ole juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa tarjousta, suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme niin saat sähköpostiviestin, kun meille on saapunut uusi Zalando etukoodi, etukuponki, alennuskoodi tai kampanja.

 

Ajankohtaiset Zalando April 2014 alennuskoodit

$

Julkaistiin 2014-03-05 Päättyy: 14 dagar  

Zalando etukoodilla 10e ale vaatteista

 

Näytä koodi ja avaa sivu
50%

Julkaistiin 2014-04-04 Päättyy: 2 mån 15 dagar  

Miesten kenkiä peräti 50% alennuksella: Zalando.fi

 

Tarjoukseen
40%

Julkaistiin 2014-03-17 Päättyy: 10 dagar  

Zalando tarjous, jopa 40% ale miesten vaatteista & kengistä

 

Tarjoukseen