HM alennuskoodi

H&M on ruotsalainen muotivaateketju, joka on yksi maailman suurimmista vaateketjuista. HM liikkeistä hankit niin muotivaatteet, kortu, kosmetiikkatuotteet, kengät, asusteet kuin laukut. H&M:llä on sekä miesten, naisten että lasten osasto. Hennes&Mauritz kaupat sijaitsevat 2600 eri kohteessa ja konsernin piirissä on 94 000 työntekijää ympäri maailman. Vuonna 2012 Suomessa on 43 myymälää kaikkiaan 31 paikkakunnalla. Hennes & Mauritz-kaupoissa myydään sekä H&M:n oman tavaramerkin että muiden tavaramerkkien (COS, Weekday, Monki ja Cheap Monday) tuotteita. Myös monet julkisuuden henkilöt (esim. Madonna) ovat suunnitelleet vaatekokoelmia H&M:lle.
H&M on tunnettu vähittäismyymälänä. H&M-liikket ostavat vaatteita suuria määriä suoraan alihankkijoilta ja konserni myy vaatteita omissa myymälöissään. H&M:llä on kattava kokemus vaatealalta sekä vahva markkinatietämys. H&M on kustannustehokas kaikilla alueilla, mistä ansiosta liikr voi tarjota tuotteita asiakkailleen lyömättömiin hintoihin. Osta vaatteesi entistä edullisemmin ja käyttämällä HM alennuskoodi, jonka Alennuskoodia.fi esittelee sinulle.
Jos haluat säästää rahaa – osta aina HM-verkkokaupasta! Meiltä saat ajankohtaisimmat uutiset, kun tähtäimessäsi on hm alennuskoodi, hm tarjous tai muu hm alennus. Alennuskoodia.fi haluaa antaa sinulle mahdollisuuden shoppailla H&M tuotteita alennettuun hintaan.

Ajankohtaiset HM April 2014 alennuskoodit