Tietoa meistä

Alennuskoodia.fi on Suomen suurin alennussivusto, jonka tuhannet alennuskoodit, kampanjat ja tarjoukset antavat sinulle alennusta verkkokaupoissa. Joka kuukausi tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden hyötyä markkinoiden parhaimmista alennuksista. Meiltä löydät tuhansia tarjouksia sadoista verkkokaupoista. Alennuskoodia.fi on perustettu vuonna 2011 ja sivu on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmista alennussivuista. Tavoitteenamme on auttaa käyttäjiämme säästämään mahdollisimman paljon rahaa verkko-ostoksilla.

alennuskoodi tarjous

Vaikutuspiiri

Alennuskoodia.fi sivustolla on yli 10 000 jäsentä, jonka ansiosta uutiskirjeemme on yksi suurimmista ja tehokkaimmista alennustiedotteista. Sivullamme käy joka kuukausi kymmeniä tuhansia vierailijoita ja Facebook saavuttaa potentiaaliset asiakkaat sosiaalisessa mediassa.

Yhteistyökumppanit

Pyrimme kasvattamaan affiliate -kumppaniemme verkostoa. Tällä hetkellä meillä on jo satoja yhteistyökumppaneita Suomessa ja Euroopassa. Kumppaniverkostomme avulla voimme lisätä myyntiä ja houkutella uusia asiakkaita kumppaneillemme. Suuren vaikutuspiirimme ansiosta saavutamme kymmeniä tuhansia ostohaluisia asiakkaita ja lisäämme sekä uusien että vanhojen asiakkaiden ostovoimaa kumppaniemme verkkokaupoissa. Alla näet joitakin tämänhetkisistä kumppaneistamme:

alennuskoodi liikkeet